Swiftjersey

Swiftjersey is a retailer that specialises in football shirts. Offering shirts from clubs and national teams from all over the world

Advertisement Swift growthtech

Jayden Danns lähettää Liverpoolin FA Cupin puolivälieriin

Jayden Danns teki ensimmäisen maalisyöttönsä maajoukkueessa ottelussa Liverpoolin pelipaita 2023 24, joka voitti Southamptonin 3-0 ja selviytyi FA Cupin puolivälieriin. He pelaavat Manchester Unitedia vastaan Casemiron tehtyä ainoan maalin 1-0-voitossa Nottingham Forestista. Chelsea selviytyi karsintoihin voittamalla Leedsin myöhäisellä maalilla 3-2. Wolves voitti Brightonin kotonaan 1-0.

Liverpoolin teini-ikäinen Jayden Danns sanoi, että hänen elämänsä tuntui “elokuvalta” tehtyään kaksi maalia 3-0-voitossa Southamptonia vastaan ja päästyään FA Cupin puolivälieriin. Manchester Unitedin pelipaita 2024.

18-vuotias teki ensimmäisen joukkueensa maalin viikko sen jälkeen, kun hän oli debytoinut Valioliigassa Lutonia vastaan. Seitsemän päivän aikana Danns keräsi kolme esiintymistä, kaksi maalia ja pokaalin esiintymällä Liverpoolin Carabao Cupin finaalivoitossa Chelseaa vastaan Wembleyllä. ITV:lle Anfieldillä pelatun FA Cupin viidennen kierroksen ottelun jälkeen Danns sanoi: “Tämä on unelmien täyttymys.” “Tämä on unelmien täyttymys. “Olen kannattanut seuraa syntymästäni asti. On uskomatonta tulla ja tehdä maali Kop Endissä, mutta en tunne, että se on todellista. Minusta tuntuu kuin olisin elokuvassa. “Toinen maali oli puhdasta iloa, en tuntenut, että se voisi tulla minulle, olin tyytyväinen yhteen maaliin. Menetin kaiken rauhallisuuteni. “En tiedä, mitä isäni tekee nyt, koska hän itki, kun tein debyyttini.” Dannsin isä on entinen Crystal Palacen ja Boltonin keskikenttäpelaaja Neil Danns. “Olen kiitollinen niistä mahdollisuuksista, joita minulla on tällä hetkellä”, Danns lisäsi. Nämä mahdollisuudet ovat tulleet, kun Liverpool kärsii loukkaantumisista, mikä on saanut managerin Jürgen Kloppin kääntymään seuran akatemian nuorten lahjakkuuksien puoleen. Southamptonia vastaan Klopp aloitti kuusi enintään 21-vuotiasta pelaajaa, mukaan lukien Lewis Koumas, joka teki debyytissään illan ensimmäisen maalin. Klopp sanoi: “Se oli erityinen viikko kaikille pelaajille: “Se oli erityinen viikko meille kaikille. Olen tehnyt tätä työtä jo jonkin aikaa, eikä tällaisia viikkoja tule usein. Se oli kova peli hirveän vaikeassa tilanteessa meille. “15 minuutin jälkeen korkea prässi parani paljon, ja yritimme puoliajalla selvittää keskikentän prässin. Jalkapallo ei ole helppoa, ja kun on tuuli selässä, se on pidettävä. Saimme sen takaisin ja teimme kaksi upeaa maalia toisella puoliajalla.

“Dannsin toinen maali oli ennakoitavissa, hänellä on sitä tyyliä. Näimme sen finaalissa. Hänellä oli tilaisuus ja hän oli siellä tekemässä sitä maalia. Se oli hieno peli katsoa”, Klopp sanoi. Harvey Elliott, joka 20-vuotiaasta iästään huolimatta on pelannut jo yli 100 kertaa Liverpoolissa, kehui Dannsin ja muiden nousevien kykyjen vaikutusta. “Se on uskomatonta. On helppo innostua [Carabao Cupin finaalin] olosuhteista. Se oli tunteikas ja uskomaton päivä. Olisi ollut helppoa tulla tänne tänä iltana ja unohtaa työ, joka meidän piti tehdä”, Elliott sanoi. “Siitä lähtien, kun tämä mies [Jayden Danns] tuli tällä kaudella, hän on ollut uskomaton.

Voitto Southamptonista tarkoittaa Liverpoolin pelipaita 2024 kohtaa seuraavalla kierroksella Old Traffordilla kilpailija Manchester Unitedin.

Kommentoidessaan tasapeliä Elliott sanoi: “Toinen kova peli: “Toinen kova peli. Pelit eivät lopu. Meillä on toinen kova peli tulossa, varsinkin vieraissa, mutta emme keskity siihen tällä hetkellä. “Meillä on toinen kova peli ensi viikonloppuna ja jatkamme peli kerrallaan.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *