Swiftjersey

Swiftjersey is a retailer that specialises in football shirts. Offering shirts from clubs and national teams from all over the world

Advertisement

Favorita za nagradu Zarra čeka operacija, rizik za Španjolsku na Euru

Drugi najbolji strijelac La Lige trebao bi biti izvan stroja do kraja sezone nakon što je Borja Mayoral ozlijedio koljeno tijekom remija Getafea protiv Las Palmasa 3-3 u subotu navečer.

Ovaj 26-godišnjak uživa u najboljoj sezoni svoje karijere, završivši na drugom mjestu iza Judea Bellinghama sa 15 golova u Pichichijevom natjecanju, a također je i najbolji strijelac kluba Španjolska dresovi niske cijene u Europskoj ligi. No, ozljeda je zahvatila meniskus i bit će podvrgnut operaciji.

To će ga držati izvan pogona dva ili tri mjeseca, što će ga vjerojatno isključiti iz ostatka sezone. Postoji mala šansa da bi se mogao vratiti za posljednje utakmice, ali to je prigušilo njegove međunarodne nade. Ovisno o tome tko osvoji Copa del Rey, Getafe će biti udaljen samo pet bodova od Europe, ali momčad Joséa Bordalasa sada će biti bez glavne prijetnje golovima.

Favorita za nagradu Zarra čeka operacija, rizik za Španjolsku na Euru

Mayoral je zagovarao svoj prvi međunarodni poziv za Španjolske nogometne majice niske cijene, ali njegove šanse da se pridruži momčadi Luisa de la Fuentea, bez dlake ispod pojasa, sada se čine slabe, s obzirom da se možda neće vratiti u punu kondiciju prije posljednjih utakmica sezone. To de la Fuentea lišava jedne od mogućnosti forme, ali povećava šanse Joselu Matu da uhvati avion.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *